top of page

Romanial.com

LLIBRETES I CARPETES

Àlbums per fotografies, llibretes en diferents formats i mides, agendes, receptaris, carpetes...

Tot fet amb fusta. 

Ancla 1
Inicio: Productos

ALBUM DE FOTOS

Àlbum per fotos i records amb tapes de fusta. La portada compte amb una original frontissa tallada a la mateixa peça de fusta. L'interior de la portada està forrat de cartolina de color que es deixa entreveure en els dissenys exteriors.

IMG_6397-ALBUMS.jpg
IMG_6397 quadern.jpg

LLIBRETA FRONTISSA CARTRO JAPONESA

Llibretes amb tapes i contratapa de fusta apaïsada amb frontissa de cartó. Els diferents models combinen obertures que deixen entreveure el color de l'interior de la tapa. Els interiors són de fulles de paper reciclat de 90 g. La llibreta està cosida amb enquadernació japonesa artesanal.

LLIBRETA FRONTISSA CARTRO PERNS

Llibretes amb tapes i contratapa de fusta apaïsada amb frontissa de cartó. Els diferents models combinen obertures que deixen entreveure el color de l'interior de la tapa. Els interiors són de fulles de paper reciclat de 90 g. La llibreta està cosida amb perns d'enquadernació.

IMG_6444-blocs-4.jpg
IMG_6447-blocs-anelles.jpg

LLIBRETA AMB ANELLES

Llibreta d’anelles amb tapes de fusta. La portada està tallada i o gravada amb diversos dissenys. L'interior de la portada està forrat de cartolina de color que es deixa entreveure en els dissenys exteriors. A l'interior compte amb fulles en blanc de paper reciclat per poder omplir amb les teves notes, dibuixos... 

LLIBRETA FRONTISSA DIAGONAL

Llibreta de petites dimensions ideal per portar a dins la bossa o per fer un obsequi original. Amb frontissa diagonal i un punt de color al troquel·lat.

IMG_6455-quaderns-quadrats.jpg
IMG_6415-PENTAGRAMA-2.jpg

LLIBRETA PAUTADA

Especialment pensada pels amants de la música! Llibreta amb tapes de fusta de vària. La portada compte amb una original frontissa tallada a la mateixa peça de fusta. L'interior de la portada està forrat de cartolina de color que es deixa entreveure en els dissenys exteriors. Disposa de fulles pautades a una cara a l'interior on poder escriure les teves idees, cançons, etc.

LLIBRETA TAPES DE FUSTA

Llibreta amb tapes de fusta. La portada i contraportada estan construïdes amb la mateixa peça de fusta, compte amb un original llom tallat a la mateixa peça que permet la seva curvatura. L'interior de les tapes està forrat de cartolina de color que es deixa entreveure en els dissenys exteriors. A l'interior compte amb una llibreta de fulles en blanc per poder omplir amb les teves notes, dibuixos, textos... 

IMG_6426-ploma-groc.jpg
IMG_6604.jpg

LLIBRETA DE RECEPTES

Amb aquesta llibreta sempre tindràs totes

les teves receptes ordenades i per mà.

AGENDA

Organitza els teus compromisos i feines amb 

l'agenda de Romanial. Una agenda ben completa!

AGENDA.jpg
IMG_6469-carpetes.jpg

CARPETA DE FUSTA

D'una sola peça de fusta. Per portar-hi els teus projectes, arxius...

Personalitza-la al teu gust!

CONTACTE'NS

Taller d'artesania amb fusta • Tall i gravat laser

Telèfon: +34 626 797 630

Adreça electrònica: taller@romanial.com

Segueix-nos: Instagram @romanial_

Facebook: @romanialcom

Gràcies pel teu missatje!

PORTADA ROMANIAL FACE.jpg
bottom of page