top of page

FEINA DE CONFINAMENT

Actualizado: 7 abr 2020

El temps de confinament, lluny de passar-lo aturats a casa, hem decidit posar ordre a un parell de feines d'aquestes que feia molt que estaven per fer, però mai arribava el moment de fer-les.


Una d'elles ha estat el redisseny complet de la nostra plana web, eliminant apartats i explicacions extenses, per oferir una plana més visual i atractiva on d'una ullada puguis veure realment les coses que fem. I seguint consells de professionals també he decidit incloure un blog (el que estàs llegint) al projecte. Un espai que ens ajudarà a presentar productes i poder fer algunes ressenyes més elaborades d'aquells temes que ens agradaria destacar.





També estam implementant una tenda en línia, però com que som un poc nous en el tema encara no la tenim activa, però anirem informant dels avanços.


Idò, esperem que aquesta sigui la primera entrada de moltes i que us sigui d'ajuda a l'hora de triar alguns productes o serveis.


Intentaré fer entrades en català i castellà, ja que molts dels nostres clients són castellanoparlants i alguns serveis els volem destinar a venta en línia i serà més fàcil així arribar a més públic. Però els temes més locals els miraré de fer en català perquè m'és molt més còmode.


30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page